2016 metų pavasaris: sekso žaislų tendencijos

2016 metų pavasaris: sekso žaislų tendencijos 2016 metų pavasaris: sekso žaislų tendencijos

Pavasaris... Pavasaris įsiskverbia mums giliai į širdis, džiugina bundančia gamta, apsuka galvas ir sujaukia mintis. Madingai vėluojantis 2016 metų pavasaris kartu su savimi atsineša naujausias sekso žaislų tendencijas – žalias, organiškas ir smagias. Mums patinka viskas, kas džiugina – ryškios spalvos, futuristinės formos, ekologija ir svarbiausia, pasitikėjimas savimi! Taigi, kokios jos, tos 2016-ųjų metų pavasario sekso žaislų tendencijos?

Ekologiški produktai

Ekologija ne tik karaliauja maisto bei drabužių pramonėje, bet skverbiasi giliau ir vis labiau įsišaknija ir sekso bei erotinių prekių industrijoje. „Žalia“ šiuo metu reiškia daug daugiau, nei vien spalvą. Mes taip pat skatiname Jus vartoti atsakingai ir siūlome didelį ekologiškų lubrikantų, masažo aliejų bei gelių vaginai ir analinei angai pasirinkimą. Siūlome atkreipti dėmesį į ekologiškus, stiklinius „Icicles“ dildo, kurie yra ne tik kokybiški ir labai gražūs, bet ir ilgaamžiai. Atidžiai juos prižiūrint ir saugant nuo kritimo, jie tarnaus Jums, galima sakyti, amžinai.

Išmaniosios technologijos

2016 metais klientai tampa vis reiklesni ir pageidauja ne tik aukštos kokybės medžiagų, įspūdingo dizaino bei funkcionalumo, bet ir... kažko daugiau. Kalbant dar tiksliau – išmaniųjų technologijų, pakylėjančių meilės žaidimus į naują lygmenį. Išmanūs vibratoriai, vibruojantys kamuoliukai, penio žiedai, valdomi išmaniosiomis programėlėmis leidžia mėgautis seksualiais žaidimais, net jeigu partnerio nėra šalia. Daugelis šių žaisliukų taip pat gali reaguoti į Jūsų mėgstamą muziką, judesius arba į balsą toną. Galite erotiškai kalbėtis su savo antrąja puse per Skype, Whatsapp ar kitas programėles, o išmanusis žaisliukas vibruos atitinkamai reaguodamas į Jūsų balsus. Hmm, atsiveriančios galimybės praktiškai neribotos...

Analinis seksas

Analinis seksas ilgą laiką buvo tabu. Visais laikais praktikuojamas, visais laikais neafišuojamas ir pridengiamas paslapties šydu. Tik ne šiandien. Vyras, moteris, pavieniui ar poroje, vis drąsiau mėgaujasi analinio sekso teikiamais malonumais. Analinių žaisliukų įvairovė – didžiulė, ir visus juos skelbiame madingais šį pavasarį. Prostatos stimuliacija vyrams gali būti ne tik maloni, bet ir naudinga. Labiausiai elegantiškas sezono tendencijas atitinkančiais skelbiame prabangiuosius „Lelo“ prostatos masažuoklius.

Futuristinis dizainas ir spalvos

Įspūdingų formų, netikėčiausių dizainų (ko verti vien „Tenga“ masturbatoriai, paslėpti spalvinguose kiaušiniuose), futuristinių formų ir pačios įvairiausios spalvų paletės. Mielos damos, sukluskite! Fuksijos purpurinė, švelniai alyvinė, pelenų rožės ar pastelinė rausva – šių metų pavasario topuose karaliauja rožinė spalva! Leiskite sau vėl pasijusti maža, išdykusia mergaite, dievinančia saldumynus ir rinkitės ryškius, pašėlusius rožinės spalvos vibratorius, kamuoliukus ir kitus sekso žaisliukus.

Sekantis Reguliaraus sekso nauda sveikatai
Ankstesnis Feromonai – paslaptingieji sekso kvepalai
Esanti informacija ir prekės yra skirtos asmenims vyresniems nei 18 metų, bei naudojami slapukai.
Spausdami „Taip, sutinku“ patvirtinkite, kad esate pilnametis asmuo ir sutinkate su slapukų naudojimu.
Jūs galite pasirinkti kuriuos slapukų tipus leidžiate slapukų nustatymuose. Daugiau apie slapukų naudojimą sužinokite mūsų privatumo politikoje.

Prekė įdėta į krepšelį

Pirkinių krepšelis

Prekė pašalinta iš krepšelio

Pirkinių krepšelis